keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Terveisiä kuplasta

Ei kuulu, ei näy, mutta täällä ollaan! Pahoittelut ystäville siitä, että en ole ollut aktiivinen yhteydenpitäjä. Syksy on töissä kiireistä aikaa ja tuntuu, että elän omassa työntäyteisessä ja uuvahtaneessa maailmassani. Arkipäivät vaihtuvat tiuhaan tahtiin, ja vapaalla yritän ladata akkuja jaksaakseni seuraavan viikon haasteet. Syksy tuntuu kuitenkin myös innostavalta, ja välillä tunnen oloni hyvinkin tehokkaaksi. Olen myös aloittamassa ensi viikolla sosiaalipedagogisen hevostoiminnan koulutusta, mikä on todella mielenkiintoinen ja ilahduttava piristys! Koulutus kestää kevääseen, joten jännittävä ja opettavainen prosessi edessä. Onnekseni käytännön asiat vaikuttavat oikein fiksusti järjestetyiltä ja opiskelukaverit muutaman sähköpostin perusteella mukavilta.

Töihin, koulutukseen ja pelkän arjen pyörittämiseen liittyvät asiat ovat täyttäneet ajatukseni ja imaisseet huomioni lähes täysin. En ole unohtanut teitä tai läheisiä ylipäätään, mutta takki on vapaa-ajalla niin tyhjä, että sosiaalisten suhteiden ylläpitö on jäänyt melkeinpä minimiin. Silloin kun on mahdollisuus viettää aikataulutonta päivää, en halua tehdä suunnitelmia. Ystävien tapaaminen ja omat menot varmasti antaisivat energiaa, mutta aikaa vain tuntuu olevan liian vähän siihen, että saisi sekä levättyä että oltua seurallinen.

Tämä aika on kuitenkin nyt normaalia kiireisempää, ja tilanne helpottuu syksyn edetessä. Minuun saa kyllä yrittää ottaa yhteyttä, ja ilahdun muistamisesta, vaikka annankin erakon kuvan itsestäni :) Innostavia ja iloisia syyspäiviä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti