sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Loman jälkeen

Ihana Kreetan reissu on nyt takanapäin. Kotiuduin lauantaina aamuyöllä kolmen maissa, ja olo on ollut hyvin sekava! Nautin matkasta todella paljon, ja pystyin yllättävänkin hyvin olla huolehtimatta kotiasioista ja muusta arkeen liittyvistä jutuista. Mielestäni matka olisi saanut kestää vielä pari päivää, ehkä sitten kotiinpaluu olisi tuntunut kivemmalta. Nyt jäi ikävä aurinkoiselle rannalle ja meren aaltoihin. Kertoohan tämä tunne myös siitä, että matka oli oikein onnistunut, ja että haluan joskus takaisin Kreikkaan.

Huomenna koittaa töihin paluu. Tuntuu, että loman jälkeen pitäisi hehkuttaa uutta intoa ja energiaa työntekoon. Täytyy myöntää, että tällä hetkellä olotila on itsellä aikalailla päinvastainen; ei jaksaisi palata hommiin ja ottaa taas kaikkea työn tuomaa vastuuta kantaakseen. Ehkä olisin ollut pidemmän loman tarpeessa, mutta onneksi loppukesästä on jäljellä kolme viikkoa lomailua. Ja kesä on meidän hommissa kuitenkin suhteellisen rentoa aikaa, kunhan vaan pääsisi vauhtiin tästä lomanjälkeismasistelusta.

Rakastuin todella Kreikan maisemiin, mutta on meillä täällä Suomessakin kaunista. Reissun aikana luonto on herännyt, ja kotipihassa on hienon vihreää. Lehdet ovat puhjenneet pensaisiin, ja kukkiin on tullut nuppuja. Ensi viikolle on lupailtu lämmintä säätä, jospa se auttaisi arkeen palailussa. Eikä arkikaan ole ikävää, ilon aiheita on paljon, kunhan vaan pitää silmät auki niitä varten.


 Platanias

 Elafonisi


 Gerani


 Hania


 Hania

Paleohora


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti