maanantai 21. huhtikuuta 2014

Matkasuunnitelmia

Pääsiäisenaika on ollut ihana ja juuri tarpeeseen saapunut lepoloma. Pelkkä aurinkoiselle pihalle katsominen on antanut energiaa ja iloa :) On pihalla tullut puuhailtua muutakin kuin pällisteltyä. Leikkasin pensaita, haravoin sekä kärräsin heinä- ja oksakasoja metsänrajaan. Lisäksi olen lukenut hyvää kirjaa, katsonut elokuvia, siivoillut, leiponut ja viettänyt aikaa miehen ja lemmikkien kanssa. Parasta!

Iloa lisää lähestyvä matka, jolle olen lähdössä ystäväni kanssa. Matka varattiin talvella ja tuntuu uskomattomalta, että siihen on enää muutama viikko aikaa. Laskeskelin, että jäljellä on pätkäviikkojen lisäksi vain kaksi täyttä työviikkoa ennen reissua. Lähdemme Kreetalle, Geraniin. Gerani on pieni rauhallinen kylä, ja hotellimme on aivan meren rannalla. 


(Kuva pöllitty: http://www.webcrete.net/index.php?option=com_content&view=article&id=616:gerani&catid=69:towns-villages-west-crete&Itemid=100)


Matkavalmistelut ovat vielä vaiheessa, sillä passi on hakematta ja bikinit ostamatta. Passi saapuu onneksi kuulema viikossa, ja olen varannut ajan hakemuksen tekemiseen. Bikinit toivottavasti löytyvät ennen lähtöä, koska edelliset ovat jo parhaat päivänsä nähneet. Kutkuttaisi jo aloitella pakkaamaan, mutta ehkä yritän vielä hetkisen hillitä intoani. Edellisestä reissustani on jo vuosia aikaa, joten lähtö jännittää ja innostaa todella.


(http://kostakisbeach.w2t.eu/)


Mies jää kotiin hoitamaan eläimiä, joten niiden suhteen ei tarvitse tehdä järjestelyjä. Mietittävänä olisi siis, mitä tarvitsen mukaan, ja kuinka saada matkatavaroiden määrä pidettyä aisoissa. Onko ideoita, miten suunnitella vaatteiden ja kenkien tarvetta? Keskilämpötila Kreetalla toukokuussa on mukavan kesäinen :) Myös matkan ohjelmaa on suunniteltu rennolla otteella hieman. Nähtävyyksistä minulla ei ole mitään hajua, onko vinkkejä? Joku retki voisi olla hauska, ja markkinoilla olisi kiva käydä. Lisäksi shoppailua, auringonottoa, meren ihailua ja syömistä. Joko mennään??5 kommenttia:

 1. Ihanaa!! Minäkin just tajusin, että me lähdetään jo ens viikolla! :)

  Hyvät kengät on kaikkein tärkeintä, jos meinaatte kävellä päivät pitkät. Ei kannata montaa eri paria raahata, sandaalit ja lenkkarit, toimii asussa kuin asussa. Kannattaa jo etukäteen miettiä asukokonaisuuksia. Vähällä pärjää ;) Toki tietty jos matkalaukkua ei pitkiä matkoja tarvii raahata, niin mahtuuhan sinne.

  Fillarin vuokraus on suositeltavaa, pääsee vähän nopeemnin eteenpäin. Nauttikaa lomasta!!:)

  VastaaPoista
 2. Ens viikolla jo?? Vau :) Ei varmaan patikkaretkille lähdetä, mutta uskoisin että rannalla tulee käveltyä ja tietysti sitten kierreltyä Haniassa yms. Pitää yrittää valkata vähiten hiertävät kengät :D

  VastaaPoista
 3. uijjui ihanaa! nauti lomasta <3

  VastaaPoista
 4. Haastoin sut muuten ihan justiisa! <3 Että eeku vuan haastetta rustoomaan! :)

  VastaaPoista