sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Kirjoittamisen ihanuus ja vaikeus

Kuten olette huomanneet, päivitän blogia inspiraation iskiessä - eli aika harvoin. En ole halunnut tehdä kirjoittamisesta itselleni velvoitetta, vaikka tiedän blogin toimivan lukijoidenkin puolelta aktiivisemmin, mitä useammin päivityksiä tulee. Blogini tarkoituksena ei kuitenkaan ole ollut kerätä huomiota vaan toimia minulle luovana paikkana sekä ajatusten jakajana lukijoiden kanssa. Toki tietysti toivon tekstilleni lukijoita, ja olen miettinyt, kuinka saisin lisää eloa tänne.

Olen pohtinut, olisiko tarpeen tehdä jonkinlainen uudistus ja keskittyä johonkin tiettyyn aihealueeseen? Täytyy myöntää, ettei eläimiä lukuunottamatta harrastuksistani tai kiinnostuksistani saa tällä hetkellä revittyä niin paljoa asiaa, että se täyttäisi blogin sivuja. Töistä riittäisi juttua, mutta siitä minulla ei ole lupaa kertoa niin kattavasti, että lukija jaksaisi tekstistä kiinnostua. Kodin sisustus ja fiksailut tapahtuvat niin etanavauhdilla, että niihin liittyviä päivityksiä saisitte odotella useita kuukausia ;) Myöskään pelkkä leivontablogi ei olisi minun näköiseni, koska haluan mahdollisuuden syvällisimmillekin asioille.

Omasta blogistani saan tehdä sellaisen kuin haluan. Ihmistenkin kanssa keskustelen mieluummin kunnolla ja syvemmistä aiheista, kuin säästä ja "ihan hyvistä" kuulumisista. Välillä koen vaikeaksi löytää tänne sopivia aiheita, jotka eivät jää liian pinnallisiksi eivätkä toisaalta ole niin henkilökohtaisia, että tulisi paljastettua samalla jonkun toisen ihmisen asioita. Ne pinnallisetkin aiheet voisivat kuitenkin olla ihan mukavia hömppä-juttuja suurempien avautumisien kevennyksenä, niinkuin blogia aloittaessa suunnittelinkin. Kuinkas sitten saisin laskettua omaa kynnystäni kirjoittaa esimerkiksi uusista sohvatyynyistä tai hiustenvärjäyksestä? Ja mitä te haluaisitte lukea? Olisiko järkevämpää kirjoittaa tietystä aihepiiristä vai onko tämänlainen sillisalaatti mielenkiintoisempi? Ideoita ja toiveita otetaan aina vastaan :)


ps. kuvassa on hirven terveiset :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti