tiistai 25. helmikuuta 2014

Tänään

Terveisiä talvilomalta. Lomalla olisi mahdollisuus lähteä jonnekin kauemmas ja hakea vaihtelua arkeen, mutta me viihdytään useimmiten lomalla(kin) kotona. Suunnitelmissa on ollut tavata lähisukua ja viettää ensi viikonloppuna hääpäivää. Loma alkoi vaikealla tilanteella, johon eräs läheiseni joutui, ja olenkin saanut olla apuna ja tukena hänelle. Vaikka oma mieliala laskikin toisen mukana, niin olen onnellinen siitä, että minulla on juuri nyt ollut aikaa ja voimia olla läsnä. Myös toinen rakas ihminen sai ikäviä uutisia, ja pääsin olemaan mukana siinäkin tilanteessa lohduttamassa ja keskustelemassa. Paljon on siis asioita meneillään lähipiirissä, onneksi oman elämän aallokot ovat tällä hetkellä suht tyynet.

Tänään nukuttiin pitkään ja vietettiin hidastakin hitaampaa aamua. Pääsin kuitenkin pihallekin, ja kävin ulkoilemassa koirien kanssa. Pellolla kävellessäni jäin ihmettelemään kauempana näkyviä tummia hahmoja. Mietin, näenkö näkyjä vai onko siellä todella hirviä. Koirat eivät niitä huomanneet, ja otukset seisoivat hievahtamatta paikoillaan. Vein koirat sisälle ja hain kameran, hirviä ne todellakin olivat :) En halunnut säikäyttää niitä, vaan tyydyin katselemaan niitä kameran läpi kauempaa. Kyllä ne taisivat minut huomata, mutta jatkoivat pajujen syömistä kaikessa rauhassa.

Juuri nyt lämmitän uunia ja odotan, että saan ottaa banaanikakun uunista. Testaan myös uutta patonkireseptiä, ja tyrkkään leivät uuniin kakun jälkeen. Illalla mahdollisesti luvassa lenkkeilyä, mutta mihinkään ei ole kiire eikä mitään ole pakko tehdä. Lomafiilis on löytynyt!

2 kommenttia: