lauantai 24. elokuuta 2013

Elämää loman jälkeen

Eli töihin on palattu. Pahoittelen blogin hiljaisuutta, aiheet on olleet jotenkin viime aikoina vähissä, samoin viitseliäisyys! Loman jälkeinen työviikko meni uskomattoman nopeasti. Lomalla löytynyt ihana rentous ylsi työpäiviin asti, ja mielestäni osasin ottaa itselleni paremmin vapaa-aikaa, vaikka hieman ylitöiksi menikin. Annoin itselleni armoa asioissa, joiden suhteen tein parhaani, mutta joita en toisten ihmisten toiminnasta johtuen saanut tehtyä loppuun. Itse hoitaisin mielelläni kaikki tekemättömät asiat kerralla pois alta, mutta jos tilanteen päähenkilö ei itse ryhdistäydy siihen osallistumaan, niin ei voi mitään. Puolesta ei voi kaikkea tehdä, koska työni ideana on ohjata nuorta opettelemaan mm. niiden asioiden hoitoa... Siinä välissä sitten tasapainoillaan!

Viikonloppu tosiaan koitti nopeasti. Ohjelmassa ei ole ollut ratsastustunnin lisäksi mitään aikataulutettua. Tämä päivä onkin mennyt ratsastuksen jälkeen rentoilun merkeissä. Kotona riittäisi kyllä puuhaa, kuten vaatehuoneen siivous, huvimajan järjestely, viikkosiivous, puusavotta yms, mutta eiköhän niihinkin ajallaan inspiraatiota löydy ;) Tänä iltana ajattelin vaihtaa verhoja syksyisimpiin ja viritellä kynttilälyhdyt ikkunoihin.

Mahtaakohan siellä ruudun toisellapuolella olla vielä lukijoita, ja olisiko teillä jotain toiveita aiheiden suhteen? Innostuin yhden lemppariblogini haasteesta, jota vielä hieman haudutan mielessäni. Ehkä iltateen voimin aloitan tekstiä menneiltä vuosilta!Raikkaita tuulenvireitä ja auringon paistetta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti