perjantai 3. toukokuuta 2013

Iloa ja ikävää

Tämän viikonlopun ohjelma saa aikaan ristiriitaisia tunnelmia. Tänään olin reipas, ja siivosin töiden jälkeen auton sekä pihamaata. Siistin pensaikkoja, ja kärräsin aiemmin haravoituja ruoho/oksakasoja metsänreunaan. Huominen ratsastustunti peruuntui, joten aion käyttää ajan hyödyksi ja siivoilla myös kotia. Iltapäivällä pääsen vihdoinkin kampaajalle, olen odottanut sitä hetkeä jo puolivuotta ;) Ja illalla tavataan ihanien ex-luokkakavereiden kanssa. Lauantain puuhat ovat siis oikein kivoja ja piristäviä juttuja!

Sunnuntaina on edessä raskas ja haikea päivä, silloin vietämme ystäväni menehtyneen puolison muistojuhlaa. Olen onnellinen siitä, että pääsemme siihen osallistumaan. Hautajaiset perhe on viettänyt läheisimpien kesken, mutta tämän sunnuntain tilaisuuteen pääsemme myös me ystävät ja kaverit. Juhlan on tarkoitus olla sävyltään enemmän positiivinen kuin epätoivoisen ikävöivä, mutta varmasti suru nousee pintaan. Ne tunteet on kuitenkin otettava vastaan, ja uskon tämän tilaisuuden vievän meitä surun käsittelemisessä eteenpäin.

Lumet ovat suurimmaksi osaksi sulaneet, ja tänään huomasin myös järven aaltoilevan auringossa! Lämpöisiä kevätpäiviä <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti