tiistai 16. huhtikuuta 2013

Flunssanhäätöä: Teetä ja teeleipiä

Nenäliinat, hömppäohjelmat ja tee hunajalla ovat seuranani vielä tänäänkin. Sekä tietysti karvaiset rakkaat rapatassuineen... Taas saa olla onnellinen kodista maalla. Kun ei itse jaksa lähteä ulkoilemaan, niin voi seurata ikkunasta koirien hippasta takapihan metsikössä :) 

Aamupalaa ei kaapista löytynyt, joten pyöräytin teen kaveriksi nopeita teeleipiä. Taikinaan sekoitin 2dl ruishiutaleita, 2dl jauhoja, 2tl leivinjauhetta, 1tl suolaa ja lurauksen öljyä. Leipiä paistoin reilussa 200 asteessa sopivasti.
Kotona hengaillessa ja "luvan kanssa" lepäillessä on ollut aikaa tehdä ideointia. Olen vihdoinkin ehtinyt miettimään rauhassa sisustusjuttuja ja tekemään pieniä suunnitelmia. Vaikka koti tuntuukin omalta, on kuitenkin moni nurkka ja yksityiskohta kesken. Keskeneräisyys vaikuttaa mielestäni tunnelmallisuuteen ja kodikkuuteen. Nyt onkin valmistunut Ikean ostoslista, jonka kanssa toivottavasti pääsisin pian shoppailemaan. Sisustuksen pohtimiseen on tietysti vaikuttanut suuresti myös raha, jospa saisin pienillä ja edullisilla jutuilla piristystä kotiin! Aikomukseni on ollut kuvailla tännekin kodin tyyliä, mutta en ole vielä saanut sitä aikaiseksi. Jos tänään riittää voimia ja intoa (sekä siisteyttä...), niin ehkäpä pari kuvaa räppäsen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti