torstai 14. maaliskuuta 2013

Huhhuh!

Kirjoittelu on taas jäänyt muiden puuhien jalkoihin. Tänään pääsin hyvissäajoin töistä kotiin, ja olin pihassa puoli kuudelta. Tänä iltana onkin ehtinyt ihmeellisesti pesemään pyykkiä ja järjestelemään paikkoja. Päivät menevän nopsaan omalla rytmillään; hoidan aamulla koirat ja valmistaudun töihin lähtöön, töissä olen yleensä klo 11-20 välillä, illalla vähän kotihommia, eläinten hoitoa, ja sitten "ajoissa nukkumaan" -aikomuksesta huolimatta pää tyynyyn puoliltaöin. Töiltä ehdittyäni olen käynyt kuntoilemassa salilla sekä parilla ryhmätunnilla.

Viime viikonloppuna juhlittiin lähimpien sukulaisten kesken muutamia maaliskuun synttäreitä. Myös itselläni pian pyörähtää uusi luku mittariin, ja sen kunniaksi sain mahtavan lahjan: Canon 600D! Wau. Nyt kovasti opetellaan kuvauksen niksejä ja toivotaan, että saadaan läppäri kuntoon ja sen myötä kuvat koneelle. Koirat ovat olleet ahkerasti linssin edessä :)

Onneksi huomenna on taas perjantai, vaikka viikkojen vilinä meinaakin vähän hirvittää. Pakkasesta huolimatta kevättä kohti mennään! Aurinkoisia päiviä <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti