perjantai 22. helmikuuta 2013

Perjantai

Viikonlopun alkajaisiksi perjantaihin on kuulunut

- kauan odotettu yhteinen kauppareissu miehen kanssa (harvinaista herkkua)
- leivinuunin lämmitystä
- tortilloja ja itsekasvatettuja chilejä
- salmiakkia ja suklaata
- sauna
- viikkoja vireillä ollut varpaankynsien lakkaus
- varovainen päätös, että taidan kuitenkin ottaa sen kuntosalikortin. En minkään laihdutushömpötyksen tai kuntokuurin vuoksi, vaan tasapainon löytämiseksi. Arjen pyörityksessä unohtaa helposti pitää huolta itsestään, ja sitten tulee palkittua/lohdutettua/tsempattua itseään jollain ihan muulla (se suklaa...). Hassua, mutta näin se menee, vaikka ei lapsia olekaan. Kuntosalilta haen parempaa oloa, tyytyväisyyttä itseeni, virkeyttä ja terveyttä. Kuukausittain siihen menevä raha olisi jostakin muusta pois, mutta toisaalta menee myös kevyesti johonkin turhempaan kuin oman hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Katsotaan, pitääkö suunnitelma.

Läppärini alkaa kai hajota käsiin. Kone herjaa aukaistessa jostakin liitetyistä laitteista ja/tai ohjelmistoista, vaikka niitä ei oikeasti olekaan. Vika saattaa kuulema olla emolevyssä. En tiedä, mitä se tarkoittaa, mutta kuulostaa vakavalta. Tämän ongelman takia kone ei myöskään tunnista esim. kameran muistikorttia enkä saa kuvia koneelle :/ Taas tarvittaisiin ylimääräistä kahisevaa, että saisi uuden koneen!

Aurinkoa jokaisen viikonloppuun <32 kommenttia:

  1. Laihdutushömpötyksen vuoksi kuntosali olisikin väärä paikka. :) Mutta minulle ainakin urheilu tuo paljon hyvää oloa:) Tsemppiä! :))

    VastaaPoista
  2. uijjui minäkin haluan pian taas salille! en malttais millään odottaa, että pääsen rautaa nostelemaan! :) tsemppiä sulle reeneihin! <3

    VastaaPoista