lauantai 19. tammikuuta 2013

Vauvoja

Tänään kastettiin veljenpoikani, jonka sylikummina sain olla :) Pikkumies malttoi olla tilaisuuden ajan oikein rauhallinen ja nautiskeli huomiosta. Muita kummilapsia tulee nähtyä hyvin harvakseltaan, kun asutaan niin kaukana toisistamme. Tämän jätkän kuulumisia pääsee seurailemaan lähempää, ja varmasti kummius ja tätiys yhdistyvät luontevasti.
Ja onhan meillä vähän omiakin kuulumisia. Mietin, että kirjoitanko asiasta julkisesti, kun lopullista päätöstä ei vielä ole tehty, mutta pääsette nyt seuraamaan tilannetta :) Sain viime viikolla viestin koiramme kasvattajalta, joka kyseli olisiko meillä kiinnostusta ottaa sijoitukseen narttukoiraa. Kasvattaja tiesi, että ollaan suunniteltu meidän koiralle kaveria, vaikka ei näin pian mahdollisuutta siihen osattukaan odottaa! Nyt ollaan muutama päivä mietiskelty, että olisiko meillä aikaa, energiaa ja rahaa ottaa koiranpentu. Mieheni kyllä kommentoi hyvin, että ei ole ensimmäinen kerta, kun ollaan tekemässä isoa päätöstä nopealla aikataululla. Niinhän kävi myös naimisiinmenon ja talon oston kanssa ;) Oikeastaan meidän ensimmäisen koiran hankinta onkin ollut ainut iso päätös, mikä ollaan tehty pidemmällä harkinnalla. Huomenna ollaan menossa katsomaan penskaa. Vielä en uskalla täysillä innostua, mutta hankalaa olisi jättää tällainen mahdollisuus käyttämättä!Heke pienenä <3

2 kommenttia:

  1. musta teille sopis oikein hyvin toinen koiruus ! :) Hectorilla on niin hyvä koti ja varmasti rymyämis-kaveri olis oikein kiva juttu ! <3 :))

    VastaaPoista
  2. Kiitos rohkaisusta <3 Joidenkin silmissä ollaan varmaan vähän hulluja, kaksi isoa koiraa ja kissatkin vielä... Mutta kyllä me se neitokainen otetaan omaksi tytöksi :) Saapuu näillänäkymin torstaina!

    VastaaPoista