sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Rentoilua

Tästä viikonlopusta olen nauttinut erityisen paljon. Lauantaina suuntasin heti aamusta ratsastustunnille, missä oli ohjelmassa jumppaa ilman satulaa. Itse sain alleni pienen ja ihanan, mutta niin kapoisen ex-ravurin :) Muuten hyvä, mutta ravi koetteli tasapainoa, enkä uskaltanut kokeilla kuin pieniä pätkiä. Muuten verryteltiin ja venyteltiin vaikka mihin suuntaan, ja lopuksi päästiin vielä lyhyelle maastokävelylle. Raikas sää ja lämmin hepo, aika hyvä yhdistelmä!

Iltapäivällä lähdettiin miehen kanssa pitkästä aikaa treffeille. Treffit sisälsivät Amarillon ruokaa, Hobitti-elokuvan ja aikamoiset sokeriöverit (oli pakko ostaa kilo karkkia, kun oli alelappu Filmtowniin, eihän me muuten..). Amarillossa naureskeltiin mm. sille, kun salaatistani löytyi tumma karva. Itse veikkasin, että karva oli pudonnut vaatteistani ja oli koiramme Heken terveiset äiskälle. Mies arveli, että olisiko kuitenkin kokin terveiset... No oli terveiset keltä vain, tilaamamme alkupalasamplerit ja muut pikkueväät maistuivat hyvin. Jättimäisten karkkisäkkien kanssa istahdettiin lasit silmillä Starin penkeille. Elokuva oli mielestäni juoneltaan ok, mutta visuaalisesti oikein hieno. Suosittelen siis 3D-versiota. Myös parempi (?) 3D on nähtävillä, mutta sen esitysaika olisi ollut meille liian myöhäinen.

Kotona oltiin niin hyvissä ajoin, että päätettiin vielä vapaaillan kunniaksi katsoa toinenkin elokuva. Onhan se ihan eri asia katsoa elokuvaa teatterissa kuin omassa sängyssä :D vai? Tuli siis katsottua myös Ostarikyttä, hölmö ja kevyt komedia. Ihan hyvää lauantai-illan viihdettä, varsinkin kun samalla tehtiin selkähieronnat.

Tänä aamuna nukuttiin pitkään, myös koira kuorsasi kunnon unet. Päivällä kävin koiran kanssa ulkoilemassa, jos se vähän tasapainottaisi sitä karkkien määrää... Niin varmaan. Ensi viikosta on tulossa tiivis ja luultavasti ylitöitä luvassa. Jospa tämän viikonlopun rentoilun jälkeen jaksaisi touhuta ja viilettää viikon!2 kommenttia:

  1. Rentoilua kahen kesken kuulostaa taivaalta! en tiiä koska oltas jussin kaa oltu näin väsyneitä ku viime aikoina. nyt pyritään ottaan rauhassa, kotiki valmistuu ajallaan. ihan huippua ku teillä oli noin mukavat reffit <3 joskus mennää porukalla..?

    VastaaPoista
  2. Huippu idea, mennään!! :) Ja hei, pitää suunnitella millon pyöräytetään ne riisipiirakat ;) Voimia teille!

    VastaaPoista