tiistai 1. tammikuuta 2013

Muistoja ja tulevaisuuden suunnitelmia

Sain uuden vuoden kunniaksi haasteen Arjen helmihetkiä -blogistilta, kiitos! On hyvä pysähtyä välillä miettimään aiempaa elämää ja kokoamaan ajatuksia siitä, miten se on nykyhetkeen vaikuttanut. Yleensä sitä posottaa vain eteenpäin huomista ajatellen eikä muista, mistä tähän on päästy, ja mistä kaikesta saakaan olla kiitollinen.

10 vuotta sitten (2002-2003)
- 2002 keväällä päätin peruskouluni, ja lähdin syksyllä lukiolinjalle 100km päähän kotoa. Alkusyksy oli raskas ja lopetinkin opiskelun lyhyeen. Uskon kuitenkin edelleen, että tuolla ajalla oli tärkeä tarkoitus. Loppusyksyn kuljin äidin mukana hyllyttäjän hommissa sekä reissasin ystävien luona, se oli huippua aikaa!
- vuoden vaihteen tienoilla muutin ystäväni kanssa maalta kaupunkiin ;) Aloitin tammikuussa puolivuotisen talouskoulun. Kevät oli jännittävä, kesällä aloin seurustella mieheni kanssa.

5 vuotta sitten (2007-2008)
- avioliiton alkuajat olivat minulle todella raskaat. Rakkauttakin oli, mutta tunsin itseni monesti vääränlaiseksi, turhautuneeksi ja yksinäiseksikin. Pikkuhiljaa asiat alkoivat kuitenkin kallistua parempaan suuntaan.
- 2007 aloitin työt lähikaupassa ja syksyllä menin iltalukioon. Välillä väsytti käydä luennoilla töiden jälkeen, mutta tavoitteenani oli mukavat yo-juhlat :)
- keväällä 2008 päättyi kaksivuotinen psykoterapiani, jossa kävin masennuksen vuoksi. Terapiasta oli todella paljon apua. Koin itsetuntoni kasvaneen, ja pitkästäaikaa tunsin itseni arvokkaaksi.
- syksyllä 2008 aloitin toimintaterapeutin opinnot.

3 vuotta sitten (2009-2010)
- kesällä 2009 sain pitää ylioppilasjuhlani!
- toimintaterapeutin opinnot jatkuivat. Opiskelu oli työlästä ja opetus usein kehnoa. Luokkakaverit ja varmuus omasta alasta auttoivat jaksamaan.
- kävin edelleen töissä lähikaupassa.
- keväällä 2010 kävimme miehen kanssa ensimmäistä kertaa yhdessä ulkomailla :) Kanarian reissu oli oikein onnistunut.1 vuosi sitten (2011-2012)
- unelmamme toteutui ja muutimme syksyllä 2011 omaan taloon maalle.
- jouluna 2011 valmistuin toimintaterapeutiksi, ja valmistumiseen mennessä olin jo saanut töitä nykyisestä työpaikastani.
- vuoden vaihde ja kevät menivät vaihdikkaasti töissä, uusi työ innosti ja energiaa riitti. Aika on mennyt niin nopeasti!
Kuluneena vuonna (2012)
- olen viihtynyt hyvin työssäni, mutta myös alkanut selkeämmin rajaamaan työn ja vapaa-ajan eroa.
- nautin kesän rentoudesta, mutta harmittelin hurjaa itikoiden määrää. Grillattua tuli paljon, nyt kun vihdoin päästiin sitä omalla pihalla puuhaamaan.
- syksy meni vilauksessa. Marraskuu otti voimille, mutta toivon keväälle uutta virtaa.

Eilen
- olin töissä, oli mukava ja rento työpäivä.
- iltaa vietimme hyvässä seurassa sukulaisten kodalla. Syötiin ja räjäytettiin ilmoille yksi ilotulitepata. Kotona katsoimme myöhemmin illalla CSI:tä, ja taisimme nukahtaa ennen puoltayötä :D Kunnon vanhukset.

Tänään
- ollaan vietetty todellista löllöttelypäivää eli makoiltu sohvalla ja katsottu elokuvia. Tavoitteena on katsoa Lord of the rings -elokuvat ennenkuin mennään elokuviin tsekkaamaan Hobitti. On ollut rauhallinen, leppoisa, laiska päivä :) Vähän tökkii töihin lähtö, olisi vielä vähäsen voinut rentoilla...

Huomenna
- edessä siis työt.

Ylihuomenna
- jälleen työt.

Vuoden päästä
- saa nähdä! Toivottavasti mielekästä elämää, rakkaita ihmisiä ja eläimiä <3

Iloa, energiaa ja onnellisia hetkiä tulevaan vuoteen!

2 kommenttia:

  1. voi että, oisin voinu lukee pitempäänkin noita vanhoja kuulumisia!! =)

    VastaaPoista
  2. Hehee, siinäpä riittäiskin tarinaa ;)

    VastaaPoista