perjantai 16. marraskuuta 2012

Viikon yhteenveto

Taas on yksi viikko takana, hirmusta kyytiä menee aika... Mies oli koulutuksessa, lähti maanantaina ennen kun heräsin ja tänä iltana oli palannut kotiin. Itse pyörähdin vielä työpaikan kekkereissä, mutta lähdin jo ensimmäisenä. Hassua, miten viikko tuntui raskaammalta, kun toinen oli poissa, vaikka ei välttämättä iltaisin paljoa yhdessä ihmeempää tehdäkään. Kuitenkin seura ja vastuunjakaminen vaikuttaa yllättävän paljon! Tosin tällä viikolla nautin siististä ja rauhallisesta kodista ;) 

Yksinäisinä iltoina sain aikaa kulumaan takkoja lämmittämällä, koiran kanssa leikkimällä, verhoja vaihtamalla ja muita kotihommia tekemällä. Sain myös laitettua ulos jouluvalot, pitää yrittää ottaa niistä kuvia. Illat menivät vähän turhankin nopsaan, kun en ehtinyt edes tänne kirjoitella. 

Viikonlopuksi meillä onkin hommia, pitäisi pystyttää tienvarteen aurausviitat ja laittaa ulkosauna talvikuntoon. Myös puuliiteriä pitäisi tyhjentää vanhoista puista ja siirtää paremmat puut sinne säilöön. Hommaa siis olisi, katsotaan mitä saadaan aikaiseksi, kun on vesisadettakin ennustettu. Nyt saunaan ja elokuvaa katsomaan, suunnitelma kuulostaa paljon mukavammalle yhdessä kuin yksin :)

Ps. Kertokaa jos tulee mieleen jotakin, mistä haluaisitte että kertoisin enemmän?

1 kommentti:

  1. Mieheni sanoo, että hän nauttii mun poissaolosta, kun on silloin siistimpää. Minä senkin sottapytty (jota en mielestäni edes ole...). Mutta noh, Mies harvinaisen siisti mieheksi..

    VastaaPoista