keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Sitä sun tätä

Satu pisti minulle haasteen tulemaan; kahdeksan satunnaista asiaa itsestä. Kuulostaa helpolta mutta onko se, kokeillaan :)

1. En siedä kirkkaita valoja aamuisin. Muutenkin monesti kuljen miehen perässä sammuttelemassa valoja ja naputan, jos ne palavat turhaan päällä. Tämä tietysti säästösyistä, mutta myös siksi, että viihdyn paremmin tunnelmavalaistuksessa.

2. Minulla oli lapsena monenlaisia unelma-ammatteja, kuten esim. astronautti, arkeologi, eläinlääkäri, etsivä... Samat asiat kiinnostaa ja kiehtoo edelleen, mutta minusta tulikin toimintaterapeutti (eli moniosaaja, jokapaikanhöylä) ;)

3. Rakastan koiraani ja kahta kissaani sairaan paljon. Siis ihan epänormaalin, hullun paljon, suorastaan höpönä. Monien on sitä vaikeaa ymmärtää, ja annan aika höperön kuvan itsestäni, kun huolehdin eläimistä niin kovasti. En voi sille mitään.

4. Minusta tulee täti! Noin kuukauden päästä :) En ole itsekään ihan asiaa vielä sisäistänyt.

5. Nukun yleensä kädet tyynyllä pään yläpuolella, ja sitten herään kädet puuduksissa.

6. Tällä hetkellä teen tosi sosiaalista työtä, mutta samalla haaveilen kirjailijan tai taiteilijan töistä, joita voisi tehdä yksin. Ammatinvalintatesteissä minussa oli aina kaksi puolta, sosiaalinen ja taiteellinen. Se taiteellinen puoli kaipaisi välillä hiljaisuutta ja rauhaa, onneksi sitä kuitenkin löytyy täältä kotoa pusikosta :)

7. Ajatus lapsista ja äitiydestä herättää minussa ristiriitaisia tunteita. Tavallaan olen hyvinkin äidillinen, mutta myös liiankin realistinen tässä asiassa. Kirjoitan siitä tänne joskus oman tarinansa.

8. Tämän päivän kuulumiset: Mies lähti tiistaiaamuna koulutukseen ja palaa kotiin perjantai-iltana. Täällä siis eläinten seurassa lämmitän takkaa ja mietin, että pitäsi jaksaa mennä suihkuun. Illan suunnitelmissa teetä ja telkkaria. Huomennakin menee töissä iltaan asti, ja kotiin tullessa on jo säkkipimeää. Viikonloppua odotellessa!

6 kommenttia:

 1. Kivoja satunnaisia asioita :) odotan tuota kohdan 7. juttuasi! Ja mäki herään aika ajoin kädet puutuneena just tommosen uniasennon takia :)

  VastaaPoista
 2. Täti?? Mitteeee, kerro lissää! Ja onnee!

  VastaaPoista
 3. Niin on veljelle vauveli tuloillaan :) Kiitosta vaan! Jännityksellä odotamme minkälainen kaveri sieltä putkahtaa!

  VastaaPoista
 4. Hih, sulla oli ihania asioita kerrottavana itsestäsi ! :) Jään myös innokkaana odottelemaan tuota tarkempaa selostusta kohdasta 7. :)

  VastaaPoista
 5. hm, nro 6, -mä yritän nyt painotella että haluisinko ammatin, jossa vois yksin tai ees itsenäisesti tehä töitä...

  VastaaPoista
 6. Niin, teenhän mä tavallaan nytkin "yksin" työtä, siis tosi itsenäisesti. Se on kyllä huippua, saa ite päättää aikataulusta jne. Toimintaterapeutin työssä muutenkin on itsenäistä
  hommaa, niinkun suunnittelut ja kirjalliset työt. Mutta hirmu sosiaalista tietty muuten.

  VastaaPoista