lauantai 20. lokakuuta 2012

Hyvä päivä!

Tänään oli aikalailla juuri sellainen lauantai, kun kuuluu ollakin. Päivään mahtui sopivassa suhteessa touhua ja löllöttelyä :)

Alkajaisiksi heräilin 11h unilta koirankuonon tökkimiseen. Pitkästäaikaa tuli nukuttua niin paljon, eikä tehnyt tiukkaakaan. Aamupäivä oli jo kaunis, ja ilma oli aika rapsakka. Koiran pissityksen jälkeen kömmin lämpöseen kainaloon ja köllöteltiin vielä kaikessa rauhassa. Heräilyn jälkeen keiteltiin kahvit (minäkin olen opetellut juomaan välillä puoli kuppia!) ja rupesin lämmittämään leivinuunia. Samalla järjestelin varmaan vuoden ajalta kertyneitä papereita, kuten palkkalaskelmia, laina- ja vakuutuslippusia yms mielenkiintoisia asiakirjoja... Tylsyydestään huolimatta nyt oli se oikea hetki, jota paperit olivat sekaisessa läjässään odottaneet jo kauan. Jäi hyvä mieli, kun homma tuli tehtyä. Sitten suuntasin ratsastustunnille, joka poikkeuksellisesti oli iltapäivällä. Sää oli edelleen oikein mukava ja tuli opittua uutta. Treenattiin mm.tempomuutoksia, avotaivutuksia ja laukannostoja. Avotaivutukset on mulle aika uusi juttu, ja siltähän se tuntuikin ;)

Kotona vielä innostuttiin siirtämään yrttejä isompiin ruukkuihin. Samalla myös ahtaissa oloissa elellyt jukkapalmu sai sopivamman ruukun. Minä en tod. ole viherpeukalo, mutta miehen innostus chilin hyvinvointiin sai meidät tarttumaan tähän puuhaan. Siinä me sitten vierekkäin pohdiskeltiin altakasteluruukun ominaisuuksia kädet mullassa.

Teki mieli alkaa vielä saunan jälkeen leipomaan, mutta sen taidan kuitenkin jättää huomiselle. Tämä päivä saa plussaa myös siitä, että eräs unelma sai uutta potkua. Tarkemmin en pysty vielä asiasta kertomaan, koska en ole ainut, jota se koskee. Mutta jännityksellä jäämme odottamaan!3 kommenttia:

  1. Ihanan kuuloinen päivä, tuo leivinuunin lämmitys tuo oman tunnelmansa :)

    VastaaPoista
  2. Syksyn myötä sitä uunia saakin alkaa lämmittämään useemmin :) Me yritetään pärjätä mahdollisimman pitkälle pelkällä puulämmityksellä, meillä on leivinuunin lisäksi kaksi takkaa. Hyvin tarkenee, ja leivinuunissa saa tehtyä monenlaista ruokaakin.

    VastaaPoista
  3. Ihanan romanttista nipsuliini!! =)

    VastaaPoista